mail@medischpedicureaalten.nl| 06-54756936 of 0543-477480|

Laser techniek voor schimmelnagels

Medisch pedicure Aalten werkt nauw samen met Praktijk Mooi in Balans, in het bestrijden van onychomicose oftewel kalk- of schimmelnagels, door middel van de nieuwste lasertechniek.
U kunt een vrijblijvende informatieve afspraak maken bij Praktijk Mooi in Balans (0543-476869) op:

Er is een maal per 5 weken op donderdag  bij Mooi in Balans een gespecialiseerde laser-therapeute aanwezig. Zij kan u alles uitleggen en ook kunt u zien met welke laser er wordt gewerkt. De therapeute is al jaren als laser-therapeute werkzaam. Zij is vakkundig en zeer ervaren.

Hoe gaat het in zijn werk?.

U maakt na de intake een vervolgafspraak bij Mooi in Balans voor de eerste behandeling, en een afspraak bij Medisch pedicure Aalten. Een paar dagen voor de laserbehandeling bent u bij Medisch pedicure Aalten. Bij ons wordt gezorgd, dat uw nagels exact de juiste dikte hebben, zodat de behandeling de beste resultaten heeft. Er is heel bewust gekozen voor maar 1 pedicure, die dit voorwerk doet. Om te komen tot een optimale basis en goede samenwerking met Mooi in Balans, wordt dit gedaan door de vakkundige pedicures van Medisch pedicure Aalten.
Wij blijven tijdens het hele proces  betrokken en begeleiden de groei van uw aangedane nagels.

Ik heb al een pedicure en nu?

De pedicures van Medisch pedicure Aalten  zorgen dan dat uw nagels de optimale dikte hebben, zodat de laser-therapeute het beste resultaat kan bereiken. Zij doet in dit geval alleen uw nagels; alle andere werkzaamheden kan uw eigen pedicure verder verrichten.
Wij houden uw nagels continu in de gaten, bij twijfel zullen wij, u altijd naar de laser-therapeute doorsturen.

Komt iedereen in aanmerking voor deze behandeling?

Lasertherapie bij schimmelnagels is voor vrijwel iedereen geschikt behalve als u :
• Zwanger bent
• Licht overgevoelige medicatie heeft, zoals antibiotica
Bent u diabeet met een simm’s classificatie van 1 of hoger dan zal de laser-therapeute samen met u kijken of de therapie voor u geschikt is.
Heeft u vragen over deze therapie? Maak een gratis informatie/intake afspraak met de laser-therapeute. Zij kan u hierover alles vertellen.

Medisch pedicure Aalten werkt samen met praktijk Mooi in Balans, in het bestrijden van onychomicose oftewel Kalk of schimmelnagels, met de nieuwste laser techniek.